Promovec sort 2015+

trust-icon

Promovec sort 2015+

trust-icon

OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse. Vi skal derfor bruge det gamle elcykel batteri.

Vælg hvor langt du ønsker dit batteri skal kunne køre efter en renovering

VÆLG MULIGHED FOR AT SE PRIS OG RÆKKEVIDDE

SKU: N/A Category: elcykel batteri 2024,

12 Personer har i dag kigget på denne

Promovec elcykel batteri renovering – OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse. (2 Års Garanti  og  Gratis fragt Tur/Retur)

Article no. (50041) (50041-1) (50041-ch) (50174)  (50746-bl)  li-ion 36v

Passer til: Promovec Carrier 6/2, Raleigh, MBK, Nishiki, Centurion, Winther, Ladcykel modeller.

 

Renovering/Celle udskiftning. Vi udskifter den gamle celle-pakke/Batteri-pakke til en ny og bedre cellepakke med kvalitets celler fra (Samsung)  (LG)  (EVE)  (Panasonic)

En let og hurtig guide til renovering:
 1. Vælg den ønskede størrelse og kapacitet (angiver, hvor langt du kan køre på en opladning).
 2. Tilføj den ønskede renoverings-størrelse til kurven og indtast dine oplysninger.
 3. Modtag en gratis fragtlabel via e-mail. Print nemt din label og pak batteri og oplader forsvarligt ned, så du kan sende det ind til os.
 4. Du vil modtage en bekræftelse via mail, når vi har modtaget dit batteri.
 5. Vi tester dit elcykelbatteri og udfører den øsnkede renoveringen.
 6. Efter at dit batteri er klar og testet, modtager du et betalings link via mobilepay eller bankoverførelse så du nemt kan betale.
 7. Dit batteri er nu klar til at blive sendt tilbage.

Batteri information og Guide

  Kan dit Promovec batteri ikke mere? Det kan være at det ikke kan oplade eller går ud under kørsel. Eller ikke kan køre lige så langt som det plejer, eller måske er det bare gået helt dødt.  Vi er eksperter i renovering af batterier og i de fleste tilfælde er det meget billigere (op til 65%) at fixe dit gamle elcykel batteri fremfor at købe et helt nyt. Når du sender dit batteri til renovering hos os, åbner vi kassen op og udskifter de celler der sidder indeni. Med en helt ny batteripakke specielt til dit batteri og genbruger din gamle batteri kasse. Så du igen er køreklar på ingen tid og med 2 Års Batteri Garanti.  
Promovec elcykel batteri renovering – OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse. Article no. 50041 50041-1 50041-ch 50174 50746-bl 50663-BL li-ion 36v Passer til: Promovec Carrier 6/2, Raleigh, MBK, Nishiki, Centurion, Ladcykel modeller.

Hvordan vælger du størrelse?

Øverst finder du nemt valgmuligheder, hvor du kan bestemme, hvor langt du ønsker, at dit batteri skal kunne køre på en enkelt opladning. Da alle de tilgængelige muligheder passer til dit batteri, bliver det let for dig at opgradere til flere ampere-timer (Ah) eller watt-timer (Wh), Som resultere i flere kilometer på en opladning.Samtidig vil det også forlænge batteriets levetid, jo større du vælger, at dit batteri skal være.  

Nem og hurtig renovering af dit elcykel batteri

 •  Vi undersøger altid batteriet inden renovering.
 •  2 Års Batteri Garanti.
 • - Gratis fragt tur/retur.
 • - 100% udskiftning af alle gamle batteri-celler.
 • - Betal først, når dit batteri er klar.
 • - Op til 65% billigere end at købe et nyt batteri.
 

Sådan indleverer eller sender du dit batteri til renovering:

 1. Vælg den ønskede størrelse til dit elcykel batteri.
 2. Bestil renoveringen, og du vil modtage en mail med ordrebekræftelse og en gratis fragtlabel.
 3. Print nemt pakkelabel ud og påsæt det på kassen, hvor du pakker batteri og oplader ned.
 4. Vi modtager dit batteri og udfører en undersøgelse, hvorefter vi udfører den ønskede renovering.
 5. Vi tester batteriet og sikrer, at alt fungerer, hvorefter du modtager en faktura med et betalingslink, hvor du nemt kan betale.
 6. Vi sender dit batteri retur, så du nemt kan køre langt igen.
Har du ikke en printer, kan du blot kontakte os via telefon eller mail, og vi sender en label til dig. Du kan også aflevere dit batteri i vores Åbningstider i Fredericia. (OBS de nævnte størrelser passer alle-sammen til dit elcykel batteri).  
Gratis Fragt
Tur / Retur
Batteri
Garanti 2 År
Hurtig kun
2-6 Hverdage

Kunne du ikke finde dit batteri i vores batteri oversigt ?

I tvivl om dit batteri kan laves?
Error message to be displayed here automaticaally once submited.
Mest hypige spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål

 Du kan nemt indlevere dit elcykel-batteri i vores butik, ProBatteri, beliggende på Nørrebrogade 135A, 7000 Fredericia. Vores åbningstider er mandag til fredag fra kl. 10.00 til 17.00, og der er gode parkeringsforhold til rådighed.

På alle vores renoveringer tilbyder vi en 2-Års batteri-garanti, der dækker dit batteri, hvis det skulle svigte eller miste kapacitet inden for denne periode. Derfor er vores garantidækning ofte en fordel i forhold til den almindelige 2-Års reklamationsret.

 Normalt tager en renovering 2-6 hverdage, men i højsæsonen fra Februar til September kan det typisk tage op til 7-12 hverdage. Du kan se den aktuelle leveringstid ved at klikke på et batteri eller i bunden af hjemmesiden. 
(Bemærk, at der også er mulighed for ekspressrenovering. 1-3 Hverdage)

Når du bestiller en renovering af dit gamle elcykelbatteri, modtager du efterfølgende en pakkelabel via e-mail, som nemt kan printes. Herefter pakker du blot batteriet og opladeren ned i en kasse og sender den via et af PostNord’s-indleveringssteder. Du modtager en ny e-mail så snart vi modtager dit batteri.