Kalkhoff batteri

trust-icon

Kalkhoff batteri

trust-icon

OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse. Vi skal derfor bruge det gamle elcykel batteri.

Vælg hvor langt du ønsker dit batteri skal kunne køre efter en renovering

VÆLG MULIGHED FOR AT SE PRIS OG RÆKKEVIDDE

SKU: N/A Category: elcykel batteri 2024,

2 Personer har i dag kigget på denne

Kalkhoff elcykel vi kan i 92% af alle tilfælde renovere dette batteri så det bliver som nyt igen. Dog er der nogle af dem som ikke kan laves. Vi har udført 287 udskiftninger/renoveringer på kalkhoff batterier som gør at der stadig er en stor risiko for at det kan laves. 

Prisen for en udskiftning (1900 DKK for 11,6Ah som giver 30-55 km på en opladning) (2500 DKK for 13Ah som giver 45-70 km på en opladning) (2700 DKK for 17Ah som giver 60-80 km på en opladning)

Denne pris er inklusiv undersøgelsen

Viser det sig at den ikke kan laves koster det 499 DKK i  undersøgelse

Haster din renovering ?

“Vores løsning på mange af elcykelejernes problemer er blevet så populær, at vi typisk har 6-12 hverdages ventetid på en renovering. Du kan se den aktuelle ventetid i bunden af hjemmesiden. Vi ved, at der er nogle, der har brug for deres batteri i hverdagen for at få det hele til at hænge sammen. Derfor kan du få renoveret dit batteri hos os inden for 1-2 hverdage ved at vælge expressrenovering, som koster 399 DKK ekstra. Vælg denne mulighed ved chekout 

Hvordan bestiller man en renovering?

1 Du vælger den størrelse eller antal km du ønsker dit batteri skal kunne køre.

2 Tryk bestil renovering, herefter skal du blot skrive dine informationer ind.

3 Når vi har modtaget din bestilling vil du indenfor 24 timer modtage en ordre bekræftelse

4 Når vi har bekræftet din ordre modtager du en pakkelabel på mail som blot skal udskrives og tapes på den pap kasse du sender dit batteri i. 

5 Nu skal din pakke med batteri i blot indleveres hos postnord. Når vi modtager dit batteri vil du modtage en bekræftelse via mail om at dit batteri nu er modtaget og på vej ind til reperation

Gratis Fragt
Tur / Retur
Batteri
Garanti 2 År
Hurtig kun
2-6 Hverdage

Kunne du ikke finde dit batteri i vores batteri oversigt ?

I tvivl om dit batteri kan laves?
Error message to be displayed here automaticaally once submited.
Mest hypige spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål

 Du kan nemt indlevere dit elcykel-batteri i vores butik, ProBatteri, beliggende på Nørrebrogade 135A, 7000 Fredericia. Vores åbningstider er mandag til fredag fra kl. 10.00 til 17.00, og der er gode parkeringsforhold til rådighed.

På alle vores renoveringer tilbyder vi en 2-Års batteri-garanti, der dækker dit batteri, hvis det skulle svigte eller miste kapacitet inden for denne periode. Derfor er vores garantidækning ofte en fordel i forhold til den almindelige 2-Års reklamationsret.

 Normalt tager en renovering 2-6 hverdage, men i højsæsonen fra Februar til September kan det typisk tage op til 7-12 hverdage. Du kan se den aktuelle leveringstid ved at klikke på et batteri eller i bunden af hjemmesiden. 
(Bemærk, at der også er mulighed for ekspressrenovering. 1-3 Hverdage)

Når du bestiller en renovering af dit gamle elcykelbatteri, modtager du efterfølgende en pakkelabel via e-mail, som nemt kan printes. Herefter pakker du blot batteriet og opladeren ned i en kasse og sender den via et af PostNord’s-indleveringssteder. Du modtager en ny e-mail så snart vi modtager dit batteri.