Batavus batteri 36V

trust-icon

Batavus batteri 36V

trust-icon

OBS! Dette er en renovering, det betyder at vi udskifter batteriet i din gamle batterikasse. Vi skal derfor bruge det gamle elcykel batteri.

Vælg hvor langt du ønsker dit batteri skal kunne køre efter en renovering

VÆLG MULIGHED FOR AT SE PRIS OG RÆKKEVIDDE

SKU: 444646466 Category: elcykel batteri 2024,

18 Personer har i dag kigget på denne

Batavus batteri Renovering

Batteriet sider normalt på batavus elcykler,.  Vi kan udføre en udskiftning af de små batterier inden i batteriet så det både kan køre som nyt. Men også op til 40% længere på en opladning end dit gamle elcykel batteri.

OBS! Vi skal bruge dit gamle elcykel batteri så vi kan udskifte de gamle batterier i dit elcykel batteri.

Hvordan vælger du den rigtige batteri størrelse ?

I vores oversigt øverst til venstre vil du kunne vælge din nye batteri størrelse. Dette er den størrelse dit batteri bliver efter vi har udskiftet den gamle batteri pakke i dit gamle batteri. Når du vælger størrelse kan du se hvor mange kilometer dit  batteri giver op til efter hver opladning.

OBS Dit batteri bliver ikke fysisk større, men vi udnytter alt pladsen i batteriet så du kan få mere ud af dit batteri. På denne måde kan du køre længere på hver opladning.

Hvordan gør man?

Når du vælger din batteri størrelse og bestiller din batteri renovering vil du kort tid efter modtage en mail med et link. I denne mail kan du printe din pakkelabel så du nemt kan sende dit batteri og oplader til os med postnord

1 Når vi modtager din ordre modtager du en mail fra os med fragt oplysninger, hvor du kan printe din fragtlabel ud gratis

2 Når vi modtager dit batteri går vi i gang med at lave dit batteri 

3 Efter sender vi dit batteri retur til dig via postnord

4 Nu du igen klar til at cykle langt! 

 

Info om dit batteriet

 • OBS! Batteriet kræver ny oplader under renovering ombytnings prisen på denne oplader er 250 DKK (Ikke inkluderet i prisen)

ELCYKEL MODEL
BATAVUS
STØRRELSE
33CM X 14CM X 4,5CM
OPLADESTIK
5-PIN / 1-PIN
MULIGHED FOR KØB AF HURTIGLADER
JA
GARANTI
2 ÅR PÅ NYE CELLER
SPECIELLE FORHOLD
BATTERIET KRÆVER NY OPLADER I FORBINDELSE MED RENOVERINGEN.  TILBYDES TIL 250 DKK. BATTERIET KAN TRÆKKE FUGT DA TÆTNINGEN I DETTE BATTERI IKKE ER GOD. VI TÆTNER BATTERIET EKSTRA GODT MED SILIKONELIM NÅR DET SAMLES.

Batteri information og Guide

  Kan dit Batavus batteri ikke mere? Det kan være at det ikke kan oplade eller går ud under kørsel. Eller ikke kan køre lige så langt som det plejer, eller måske er det bare gået helt dødt.  Vi er eksperter i renovering af batterier og i de fleste tilfælde er det meget billigere (op til 65%) at fixe dit gamle elcykel batteri fremfor at købe et helt nyt. Når du sender dit batteri til renovering hos os, åbner vi kassen op og udskifter de celler der sidder indeni. Med en helt ny batteripakke specielt til dit batteri og genbruger din gamle batteri kasse. Så du igen er køreklar på ingen tid og med 2 Års Batteri Garanti.  
Information om batteriet:
 • Modelnummer: Accell Group n.v.nl – rechargeable Li-Ion battery 36v/11,6AH Art no. 41122066
 • Passer til: Sparta, Genova, Batavus elcykel

Hvordan vælger du størrelse?

Øverst finder du nemt valgmuligheder, hvor du kan bestemme, hvor langt du ønsker, at dit batteri skal kunne køre på en enkelt opladning. Da alle de tilgængelige muligheder passer til dit batteri, bliver det let for dig at opgradere til flere ampere-timer (Ah) eller watt-timer (Wh), Som resultere i flere kilometer på en opladning.Samtidig vil det også forlænge batteriets levetid, jo større du vælger, at dit batteri skal være.  

Nem og hurtig renovering af dit elcykel batteri

 •  Vi undersøger altid batteriet inden renovering.
 •  2 Års Batteri Garanti.
 • - Gratis fragt tur/retur.
 • - 100% udskiftning af alle gamle batteri-celler.
 • - Betal først, når dit batteri er klar.
 • - Op til 65% billigere end at købe et nyt batteri.
 • OBS! Batteriet kræver ny oplader under renovering ombytnings prisen på denne oplader er 250 DKK
 

Sådan indleverer eller sender du dit batteri til renovering:

 1. Vælg den ønskede størrelse til dit elcykel batteri.
 2. Bestil renoveringen, og du vil modtage en mail med ordrebekræftelse og en gratis fragtlabel.
 3. Print nemt pakkelabel ud og påsæt det på kassen, hvor du pakker batteri og oplader ned.
 4. Vi modtager dit batteri og udfører en undersøgelse, hvorefter vi udfører den ønskede renovering.
 5. Vi tester batteriet og sikrer, at alt fungerer, hvorefter du modtager en faktura med et betalingslink, hvor du nemt kan betale.
 6. Vi sender dit batteri retur, så du nemt kan køre langt igen.
Har du ikke en printer, kan du blot kontakte os via telefon eller mail, og vi sender en label til dig. Du kan også aflevere dit batteri i vores Åbningstider i Fredericia. (OBS de nævnte størrelser passer alle-sammen til dit elcykel batteri).  
Gratis Fragt
Tur / Retur
Batteri
Garanti 2 År
Hurtig kun
2-6 Hverdage

Kunne du ikke finde dit batteri i vores batteri oversigt ?

I tvivl om dit batteri kan laves?
Error message to be displayed here automaticaally once submited.
Mest hypige spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål

 Du kan nemt indlevere dit elcykel-batteri i vores butik, ProBatteri, beliggende på Nørrebrogade 135A, 7000 Fredericia. Vores åbningstider er mandag til fredag fra kl. 10.00 til 17.00, og der er gode parkeringsforhold til rådighed.

På alle vores renoveringer tilbyder vi en 2-Års batteri-garanti, der dækker dit batteri, hvis det skulle svigte eller miste kapacitet inden for denne periode. Derfor er vores garantidækning ofte en fordel i forhold til den almindelige 2-Års reklamationsret.

 Normalt tager en renovering 2-6 hverdage, men i højsæsonen fra Februar til September kan det typisk tage op til 7-12 hverdage. Du kan se den aktuelle leveringstid ved at klikke på et batteri eller i bunden af hjemmesiden. 
(Bemærk, at der også er mulighed for ekspressrenovering. 1-3 Hverdage)

Når du bestiller en renovering af dit gamle elcykelbatteri, modtager du efterfølgende en pakkelabel via e-mail, som nemt kan printes. Herefter pakker du blot batteriet og opladeren ned i en kasse og sender den via et af PostNord’s-indleveringssteder. Du modtager en ny e-mail så snart vi modtager dit batteri.