Bedste Elcykel Batteri Garanti

Vi giver dig 2 Års batteri garanti på det batteri modul, som monteres i dit batteri. Garantien betyder at du er dækket, hvis dit batteri pludseligt dør, eller hvis batteriet mister mere end 50% af sin kapacitet indenfor garanti perioden. 

Når vi renoverer batterier monterer vi både battericeller og BMS elektronik, som styrer op og afladning af battericellerne. Garantien dækker både battericeller samt BMS modul som er monteret. I visse batterier monteres ikke ny BMS da den originale BMS styrer visse af elcyklens funktioner. I batterier hvor vi ikke har monteret ny BMS, men har bibeholdt den originale BMS, dækker garantien kun de battericeller, som vi har monteret.

Kabinescooter Batteri Garanti

Når vi du køber et batteri fra os, vil du automatisk være dækket med BaTekas 4 Års batteri Garanti fra installationsdatoen. 

Garanti og Kapacitet tab

Hvis kapaciteten indenfor 1-4 måneder falder med mere end 10%

Hvis kapaciteten indenfor 4-12 måneder falder med mere end 20%

Hvis kapaciteten indenfor 12-24 måneder falder med mere end 30%

Hvis kapaciteten indenfor 24-48 måneder falder med mere end 40%

Udover dette vil BaTeka life system også være dækket i 4 År fra installationsdatoen, samt vores BMS som styre opladningen.

Hvad hvis mit batteri går i stykker udenfor garanti perioden?

Vi har udviklet batteriet til at alle dele er let udskiftelige, det vil sige at hvis der opstår problemer med elektronikken kan en ny elektronik enhed blot installeres så det ikke kræves et helt nyt batteri. Det samme gælder batteri cellerne i et vis omfang.