Opgrader dit batteri og kør op til 70% længere på en opladning

2 Års batteri Garanti

Hurtig renovering af dit batteri kun 2-6 Hverdage

Vi bruger kun kvalitet fra LG Samsung Eve Panasonic

Altid gratis fragt tur/retur ved renoveringer og undersøgelser

Opgrader dit batteri og kør op til 70% længere på en opladning

2 Års batteri Garanti

Hurtig renovering af dit batteri kun 2-6 Hverdage

Vi bruger kun kvalitet fra LG Samsung Eve Panasonic

Altid gratis fragt tur/retur ved renoveringer og undersøgelser

Vælg renovering af batteri til elcykel og spar op til 50% sammenlignet med et nyt batteri!

Hurtig Renovering

3-6 hverdage

Gratis Fragt

trustpilot-5-stjerner

Gode anmeldelser

Vi har åbent for indlevering

(Mandag — Fredag Fra kl.10.00 -16.00)

Forny dit gamle elcykel batteri

Er dit elcykel batteri begyndt at tabe ydeevne? Du er ikke alene. Mange oplever, at batteriet på deres elcykel svækkes over tid. Men der er en løsning: elcykel batteri renovering.

Hvorfor vælge en renovering af dit gamle elcykel batteri?

  • Økonomisk: Spar op til 50% i forhold til at købe et nyt batteri.
  • Bedre: Få op til 70% længere rækkevide på en opladning
  • Miljøvenligt: Genbrug i stedet for at smide ud.
  • Hurtig service: Du er hurtigt på farten igen

Vi har erfaringen - Over 2000+ cykel batteri renovering om året

Hos os er du sikret en reparation, som både skåner miljøet og din pengepung. Vi har stor erfaring indenfor renovering af elcykel batterier, og vi har succesfuldt renoveret over 2000+ batterier. Vores teknikere har mange års erfaring og kan renovere dit batteri hurtigt og effektivt, så du kan komme tilbage på cykelstien indenfor kort tid.

Typer af batterier vi oftest renoverer

Ved en renovering har man sparet op til 50% og fået op til 70% længere rækkevide. Vi har erfaring med en bred vifte af batterityper og mærker, hvilket gør os til et oplagt valg for cykel batteri renovering. Her er nogle af de batterier, vi oftest renoverer:

SCO bilka batteri

1950-3400 DKK Vælg mulighed

Batavus ældre model

1499-2999 DKK Vælg mulighed

Promovec 36V

1850-2999 DKK Vælg mulighed

Puch SCO batteri

1950-3400 DKK Vælg mulighed

FAQ Få svar på dine spørgsmål her

Velkommen til vores FAQ-sektion, hvor vi besvarer nogle af de mest almindelige spørgsmål om renovering af batteri til elcykel.

Priserne for elcykel batteri renovering varierer afhængigt af volt og kapacitet. De mest almindelige batterirenoveringer vi udfører ligger mellem 1899 DKK og 2549 DKK. Du kan se prisen på en renovering i vores batterioversigt.

Udover den 2 årige reklamationsret, tilbyder vi også 2 års garanti. Som dækker hvis dit batteri indenfor 2 År ikke køre så langt på en opladning mere, eller hvis det pludselig går ud. 

Vores adresse er Nørrebrogade 135A, 7000 Fredericia. Vi har en fysisk butik med åbningstider fra Mandag – Fredag fra kl.10.00-16.00

Når du bestiller en undersøgelse eller renovering af dit batteri til elcykel, modtager du en gratis fragtlabel via mail, som skal printes ud. Det gør det nemt og gratis for dig at sende dit batteri til os. Se mere i vores renoveringsguide her.

Anmeldelser

Tina Gjørret
Tina Gjørret
2023-04-24
Rigtig god service kan varmt anbefale dem
holger christensen
holger christensen
2023-02-15
Min el cykel har aldrig kørt så langt. Før måtte jeg trække hjem hvis jeg ikke lige så på bat. Måler. God service og dejlig betjening. Kan kun anbefales. Mv H.C.
P H Changjaroen
P H Changjaroen
2022-11-05
På grund af de flytter til nye og meget større centrale lokaler...
Svend Asmussen
Svend Asmussen
2022-09-05
God service og godt arbejde batteriet holder til hvad de lover
Ole Jørgensen
Ole Jørgensen
2022-06-13
God service, og kvalitet som man kan høre og se
Kurt Nielsen
Kurt Nielsen
2022-05-30
Godt sted og fin service. Kommer gerne igen, når den næste cykel skal have batteriet renoveret. Fair pris, og tager ansvar for udført arbejde!

Hvordan bestiller jeg en batteri renovering?

Der er 3 måder, hvorpå du kan starte en bestilling af dit batteri: Du kan ringe direkte til os og få hjælp til at afgive din bestilling. Du kan finde dit batteri i vores batterioversigt og vælge, hvor langt du ønsker, at det skal kunne køre. Her vil du også kunne se prisen for de ønskede kilometer, som du vil have dit batteri til at kunne køre. Alle de nævnte størrelser i oversigten passer til dit batteri. Hvis du ikke kan finde dit batteri i vores batteri oversigt er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Så vil vi hjælpe dig med at finde den rette løsning.”

Når du har fundet et batteri i vores oversigt der ligner dit eget, skal du blot klikke på det for at se mulighederne for bateri renoveringen. Her vil du også kunne se, hvor langt dit batteri vil kunne køre på en enkelt opladning, efter vi har udskiftet de gamle batteri celler.

Du kan fysisk uden aftale komme forbi vores butik i åbningstiderne og indlevere dit elcykel batteri

Vi modtager mange opkald og hjælper gerne vores kunder med at give dem et tilbud på renovering af deres elcykel batteri. 

Ønsker du at indlevere dit batteri kan du også dette. Vores butik har åbent fra kl.10.00-16.00 Mandag til Fredag Du er velkommen uden nærmere aftale. Vi står klar

Call Now Button