Opladning-af-elcykel-batteri

Oplader du dit elcykel batteri korekt? For der kan være mange ulemper og fordele Elcyklen bliver mere og mere den valgte måde at transportere sig fra A til B med lave omkostninger men kan også blive en dyr fornøjelse når dit batteri går i stykker. Bo Andersen kunde hos ProBatteri har for 3 År siden købt en elcykel hos Bilka men hvad han ikke forventede var den store batteri regning da han hade glemt at oplade sit batteri korekt. Bo andersen var kommet til at stille sit elcykel batteri udendørs uden opladning, som efter 4 måneder resulterede i at han måtte købe et nyt batteri i bilka som skulle koste ham 5999 Kroner. Han beslutede sig derfor at få sit batteri renoveret, så det blev som nyt igen. Til en pris på kun 2300 kroner.  Hertil fik han en opladnings guide til hvordan han får sit batteri til at holde best muligt. 

Oplader du dit elcykel batteri korekt? For der kan være mange ulemper og fordele Elcyklen bliver mere og mere den valgte måde at transportere sig fra A til B med lave omkostninger men kan også blive en dyr fornøjelse når dit batteri går i stykker. Bo Andersen kunde hos ProBatteri har for 3 År siden købt en elcykel hos Bilka men hvad han ikke forventede var

den store batteri regning da han hade glemt at oplade sit batteri korekt. Bo andersen var kommet til at stille sit elcykel batteri udendørs uden opladning som efter 4 måneder resulterede i at han måtte købe et nyt batteri i bilka som skulle koste ham 5999 Kroner. Han beslutede sig derfor at få sit batteri renoveret så det blev som nyt til en pris på kun 2300 kroner.  Hertil fik han en opladnings guide til hvordan han får sit batteri til at holde best muligt.